Bloga e-posta ile abone ol

Bu bloga abone olmak ve e-posta ile bildirimler almak için e-posta adresinizi girin.

Diğer 2.402 aboneye katılın

Farklı Ülkeler Tag

Antigua ve Berbuda’da Oturum İznine Sahip Olmak İçin Yapmanız Gerekenler

Antigua ve Barbuda’ya gelerek burada oturmak isteyen kişilere özel bir durum olmadığı taktirde 3 yıl kadar oturum izni verilmektedir. Buraya gelerek belirli bir süre içerisinde burada kalacak kişiler için izin durumu önceden belirtildiği taktirde daha kısa sürelerde de verilebilmektedir. Sürekli ikamet iznine sahip olan kişiler...